homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Valentine`s Day-23

#419 2010-02-07 22:56:04

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Valentine`s Day

kathrynn a scris:

Da, normal ca daca le tii in mana n-au ce sa pateasca wink , dar eu conduceam cand s-a intamplat asta si cand conduc am nevoie de minim o mana, chiar de ambele cand se "agraveaza" situatia chicot  . Deci n-aveam cum sa tin de el. Era pe un platou mult mai mare decat el dar mi-au sarit in fata niste pietoni si a trebuit sa franez si a cazut sub scaun. Interesant a fost ca a aterizat drept, s-a stricat o parte din el, dar restul l-am mancat si a fost f. bun (dupa ce am curatat partea afectata).

asta trebuia pusa la ceva de genul faze tari  rotfl2

#420 2010-02-07 23:21:51

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

ehe...eu nu conduc, stau cu permisu` in portofel... grater
deci ii fac tort lu` iubi big_smile

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#421 2010-02-07 23:31:10

Madalina85
Addicted member

eu i-am facut de ziua noastra acum 2 ani big_smile i-am facut si poza ...vai si ce mandra am fost  chicot

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/28317_dscn3761.jpg

eram si eu mai mica ...nu auzisem de torturi inimioara si altele chicot

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-07 23:35:38)

#422 2010-02-07 23:40:26

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ce frumos, Miss!

#423 2010-02-08 00:57:31

persifona
Vizitator

kathrynn a scris:

Da, normal ca daca le tii in mana n-au ce sa pateasca wink , dar eu conduceam cand s-a intamplat asta si cand conduc am nevoie de minim o mana, chiar de ambele cand se "agraveaza" situatia chicot  . Deci n-aveam cum sa tin de el. Era pe un platou mult mai mare decat el dar mi-au sarit in fata niste pietoni si a trebuit sa franez si a cazut sub scaun. Interesant a fost ca a aterizat drept, s-a stricat o parte din el, dar restul l-am mancat si a fost f. bun (dupa ce am curatat partea afectata).

De ce nu l-ai pus jos, in fata scaunului din fata? Acolo sigur ar fi fost ok.
Bine, daca nu faci ca mine si nu pui geanta sau alte chestii pe scaunul din fata cand ai un tort jos, daaaaaaar, astea-s detalii lol

Publicitate

loading...

#424 2010-02-08 13:43:21

Madalina85
Addicted member

ioana_4 a scris:

ce frumos, Miss!

multu puss

#425 2010-02-08 19:52:53

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

persifona a scris:

kathrynn a scris:

De ce nu l-ai pus jos, in fata scaunului din fata? Acolo sigur ar fi fost ok.
Bine, daca nu faci ca mine si nu pui geanta sau alte chestii pe scaunul din fata cand ai un tort jos, daaaaaaar, astea-s detalii lol

Mai stiu eu de ce nu l-am pus acolo? Ai dreptate, ar fi fost mai in siguranta. smile

M-am gandit azi la treaba asta cu "anti-VDay".  Si am ajuns la concluzia ca daca esti impotriva, VDay, ai putea la fel de bine sa fii impotriva zilei de 8 Martie. De ce?
Pai, de 8 Martie e ziua femeilor  nails  . Dar femeile alea (adica noi) sunt femei in fiecare zi, din 1 ianuarie, pana in 31 decembrie, 24/7. De ce am avea nevoie de o zi in care sa fim sarbatorite ca suntem femei? Si totusi, nu cred ca exista vreo femeie careia sa nu-i faca placere sa primeasca macar o floricica.  rodnar
Si atunci de ce n-am avea o zi in care sa sarbatorim Dragostea?  hjarta (Indiferent de unde provine sarbatoarea aia - de la americani sau de la eschimosi sau africani. Ca nici 8 martie nu-i inventata de romani). Daca suntem intr-o relatie, "iubirea" e o stare constanta,  aproape la fel ca si aceea de a fi femeie (ca asta chiar nu se schimba big_smile ) Da, ne mai suparam pe ei, ne certam, dar daca nu ne despartim de ei, inseamna ca ii iubim, si ei pe noi. Dar asta nu inseamna ca nu putem sa sarbatorim aceasta stare de spirit (atat de frumoasa, de altfel) intr-o zi anume din an. Nici nu inseamna ca in rest nu ne-am iubi sau nu am fi indragostiti/e.

In concluzie, daca intr-o zi sarbatorim faptul ca suntem femei 365 de zile pe an, de ce nu am sarbatori intr-o zi faptul ca iubim 365 de zile pe an?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#426 2010-02-08 20:04:09

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

bine zis kathrin smile

#427 2010-02-12 23:06:00

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

Te-ai hotarat ce cadou oferi de Valentine's Day?

Stim ca alegerea unui cadou frumos, este greu de ales uneori si, de aceea, iti propunem sa vizitezi targurile de cadouri pentru a le darui celor dragi o surpriza placuta.

? Targul de cadouri Valentine's Day la Sala Dalles se desfasoara in perioada 4 - 15 februarie si vor fi prezente peste 50 de firme. Targul va include cadouri specifice acestei sarbatori a iubirii - Ziua Indragostitilor. Vor fi prezenti in spatiul expozitional de la Sala Dalles diversi artisti plastici care va vor oferi o gama larga de produse: bijuterii handmade, diferite podoabe, ceaiuri, cafea, carti si fotografii vechi. Intrarea este libera.

? La Sala Palatului in perioada 11 ? 14 februarie 2010 sunt asteptati toti indragostitii pentru intalnirea cu zeul Cupidon, pentru a gusta din Fantana Dragostei si a beneficia de cele mai bune preturi la targul "Cadouri de Valentine?s Day"!  Targul este deschis intre 11 si 14 februarie, iar accesul este liber in intervalul 10:00 ? 18:00. Se vor expune produse din domenii variate ce pot constitui cadouri ideale pentru Ziua Indragostitilor.

? Targul de Sfantul Valentin la Muzeul de Geologie, in perioada 12 - 14 februarie. Aici va fi o expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre semipretioase, obiecte ornamentale si decoratiuni interioare. Muzeul este deschis intre orele 10:00 ? 18:00. Taxa de acces este 8 RON. Rubinul, rodonitul si cuartul roz  sunt vedetele expozitiei.

? Targul Indragostitilor  la Teatrul National de Opereta Ion Dacian se desfasoara in perioada 11 - 15 februarie.

? Targul de Valentine?s Day la Expomall Megafun, se desfasoara in perioada 4 - 14 februarie, la etajul I al Afi Palace Cotroceni. Indragostitii vor avea de unde alege din gama larga de cadouri puse la dispozitie: ursuleti de catifea, inimi, ciocolata fina, bomboane colorate, vinuri alese, flori in buchete inmiresmate, oferte de turism romantice, carti si CD-uri pe gustul indragostitilor. Indragostitii vor avea parte de premii, concursuri promotionale si o serie de surprize.

? Targul Fara fum de Valentine?s Day in Ceainaria Rendez-Vous, din centrul istoric, are loc in perioada 11 februarie 2010, ora 10:00 si 14 februarie 2010, ora 20:00. Fiecare dintre cei care vor trece pragul ceainariei va primi din partea casei un ceai aromat, iar la finalul targului se va organiza o tombola.

? Targul Do You Love Me in Club Control, in perioada 13 - 14 februarie. Aici veti descoperi creatiile tinerilor designeri special alese pentru Ziua Indragostitilor: tinute vintage de colectie, originale accesorii handmade, creatii proaspete ale tinerilor designeri.

? La Muzeul National din Timisoara, va avea loc cu ocazia Zilei Indragostitilor o expozitie de vanzare care include: bijuterii din otel innobilat, cosmetice, gablonturi; sticlarie, portelan, cristaluri, articole din argint, tablouri, ceramica, artizanat, decoratiuni interioare, aranjamente florale, lumanari parfumate.

? Best Valentine?s Day se desfasoara la Iulius Mall din Timisoara - o expozitie unde veti gasi o gama larga de cadouri pentru cei dragi.

? Targul de cadouri de Ziua Indragostitilor la Polus Center din Cluj - indragostitii vor avea parte de multe surprize si vor putea cumpara cadouri pentru cei dragi.

? Targul de ciocolata din Constanta va fi deschis pana pe data de 14 februarie, unde cei care vor sa daruiasca un cadou dulce pot alege din gama variata de produse: dulciuri in forma de masini, inimi, sau chiar cosuri de flori.

? La Armonia Center din Arad se desfasoara weekend-ul indragostitilor, in perioada 12 - 14 februarie. Se va organiza o tombola, la care participa toti cei care achizitioneaza produse din galeria comerciala Armonia Center. In seara Zilei Indragostitilor, la ora 18 se va oferi marele premiu in urma tragerii la sorti.
Unde petrecem de Ziua Indragostitilor?

La Sala Palatului, pe data de 14 februarie 2010, de Ziua Indragostitilor, Directia 5 va ofera un super concert, ocazie cu care vor lansa si cel mai nou album al trupei, "Declaratie de dragoste". Spectacolul va incepe la ora 19:30. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria locului: categoria 1: 150 RON,  categoria 2: 100 RON, categoria 3: 50 RON.

Palatul Parlamentului isi va deschide portile de Valentine's Day, in perioada 13 - 14 februarie, in intervalul orar 10:00 ? 16:00. Vor fi incluse spre vizitare, pe langa salile ce intra in circuitul de vizitare obisnuit, si salile Mihai Viteazu, I.G.Duca, Spiru Haret, sala de plen a Camerei Deputatilor si Muzeul Parlamentului.

In Piata Charles de Gaulle, de Ziua Indragostitilor, trupa Votaj va sustine un concert cu ocazia lansarii noului lor single, "Acolo". Spectacolul va incepe la ora 19:30.

Carnavalul Indragostitilor se desfasoara la Baza Olimpia din Brasov. Cei mici vor putea admira poneii, iar cei mari vor gasi specialitati culinare, artizani, artisti fotografi, artisti plastici si cadouri inedite. Targul este deschis pana pe 14 februarie.

#428 2010-02-12 23:25:36

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

pink_martini a scris:

Eu vreau sa ma duca la Paris de V day si sa ma ceara de nevasta pe malul Senei.
Credeti ca cer prea mult ?  nustiu

nuuuuuuuuuuuuuu, deloc! dar e frumos sa visezi!

#429 2010-02-13 11:36:08

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

offtopic  Annnnnaaaaaaaabeeeeelllllllllaaaaaaaaaaaa_n tocmai citeam pe site anumite chestii caci nu mai intrasem de mult timp si am vazut ca esti o mami fericita... uhuuuuuuuuuuuuu...
Ce bine imi pare pt tine... in sfarsit ce-ti doreai! puss
Cel mai frumos cadou atat pt tine cat si pt sotul tau! big_smile

#430 2010-02-13 12:03:45

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

o cina romantica, lumanarele, lenjerie sexy, asa vom sarbatori valentine`s. asta daca nu imi vine menstra.

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-02-13 22:48:18)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#431 2010-02-13 12:31:32

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Noi sarbatorim doar cu cina romantica (pentru ca tocmai mi-a venit menstra) lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#432 2010-02-13 12:48:50

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Cina la lumina lumanarilor hjarta pregatita de mine big_smile  apoi o noapteee lunga de amor patfierbinte 
recuperez,k anul trecut eram pe stop sad  lol

#433 2010-02-13 12:57:41

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

kat_utza a scris:

offtopic  Annnnnaaaaaaaabeeeeelllllllllaaaaaaaaaaaa_n tocmai citeam pe site anumite chestii caci nu mai intrasem de mult timp si am vazut ca esti o mami fericita... uhuuuuuuuuuuuuu...

mulțumesc mult kat_uza kram
da, e cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face viața, cu at?t mai mult cu c?t puiul nostru va veni pe lume de ziua mea hjarta (dacă totul e ok și-mi dă doctora voie să-l nasc prin cezariană cu 5 zile ?nainte de termen)

#434 2010-02-13 13:07:02

babyblue1
Banat
De la: Tg-Mures
Inregistrat: 2009-03-11

anabella_n a scris:

kat_utza a scris:

mulțumesc mult kat_uza kram
da, e cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face viața, cu at?t mai mult cu c?t puiul nostru va veni pe lume de ziua mea hjarta (dacă totul e ok și-mi dă doctora voie să-l nasc prin cezariană cu 5 zile ?nainte de termen)

felicitari  pt  bebe annabella si sarcina usoara  majoreta  majoreta  majoreta  in curand inca o mamica pe forum smile
puss

Live for today because yesterdays are over and tomorrows may never come.

#435 2010-02-13 14:21:38

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

daaa, erau așa puține mămici pe forum c?nd m-am ?nregistrat eu și acum suntem o grămadă
mulțumim de urări

#436 2010-02-13 14:50:48

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Deci nu-i mai iau prietenului meu nimic, pentru că nu merită   skitarg  ! Pentru mine Valentine's Day nu mai există  neutral  !

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-02-13 14:51:11)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#437 2010-02-13 15:00:16

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu am pus o poza in rama cu noi2..si i-am personalizat o pernuta

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.